fbpx

Voor (h)ondernemers

Of je nu een hondenschool hebt, hondencoach bent, of in de hondensport werkt: je werkt met honden en wil gevonden worden door hondeneigenaren. Daarvoor wil je (online) zichtbaar zijn en daar kunnen mooie beelden enorm bij helpen. Op je website, social media en foldermateriaal wil je de juiste uitstraling hebben die past bij waar jij voor staat en wat jij aanbiedt. Tijdens een fotoshoot maken we de beelden die jij nodig hebt.

Iedere (h)ondernemer is uniek en heeft andere wensen en ideeën. Daarom plannen we eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek in. Daarin bespreken we wat jouw wensen zijn, wat je wil uitstralen en denken we samen na over wat de meest geschikte locatie is, hoeveel tijd we nodig hebben, etc. Zo krijgt eea al langzaam vorm en kun jij bepalen of dit is wat je zoekt. Deze kennismaking is natuurlijk vrijblijvend.

Wanneer we eenmaal een plan, locatie en datum hebben, kunnen we van start! Na de fotoshoot ontvang je zo spoedig mogelijk de bewerkte foto’s in een online galerij.

    Tip! Voor de vindbaarheid in Google is het belangrijk dat de afbeeldingen op jouw website niet te groot zijn. Je kunt ze daarom in de online galerij downloaden in klein formaat, geschikt voor de meeste afbeeldingen op jouw website en social media, maar ook in wat groter formaat, geschikt voor bijv. een banner foto op jouw homepagina. Super handig! Zo hoef jij daar niet meer over na te denken en blijft jouw website met professionele foto’s tóch goed vindbaar en laden de webpagina’s snel.

    Vanaf €240 excl. BTW