fbpx

Nestfoto

Ben jij fokker en heb je, of verwacht je, een nestje puppy’s? Dan herken je vast dat het haast onmogelijk is om alle pups tegelijk te fotograferen. En toch is dat wel erg leuk, een nestfoto samen met de moeder en eventueel de vader. Voor jezelf om met trots op terug te kijken maar zeker ook leuk om in het puppypakket mee te geven aan de nieuwe eigenaren.

De leukste leeftijd om dit te doen, is vlak voor ze naar hun nieuwe baasjes gaan, dus tussen de 7e en 8e week. Afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid puppy’s zoeken we samen naar een geschikte locatie. Dat kan in het bos zijn, maar als je thuis (buiten) een geschikte locatie hebt is dat ook mogelijk. Vooraf zullen we samen bespreken wat er mogelijk is.

Hoe gaat zoiets dan in zijn werk?
Vooraf bepalen we de opstelling en vervolgens maak ik één basisfoto, zonder pups. Daarna zetten we de pups één voor één op de juiste plek. Met wat koekjes, geduld en genoeg hulp komt er vervolgens altijd een goede foto uit. In de nabewerking zorg ik vervolgens dat alle foto’s samengevoegd worden tot een familieportret. Dus of het er nu 2 of 12 zijn, met deze methode zal het ons lukken om ze op één foto samen te krijgen.

Indien wenselijk, kunnen we er nog een ‘tweede ronde’ aan vast plakken waarbij we ook nog een mooie foto maken per pup. Hier gebruiken we dan een andere setting zodat alle aandacht naar dit ene pupje gaat.

Wat krijg je?

  • Het familieportret als digitale download in zowel hoge resolutie (geschikt voor afdruk), als webformaat.
  • Optioneel: een foto per pup als digitale download in zowel hoge resolutie als webformaat.

Deze foto’s mag je natuurlijk delen met de nieuwe en enthousiaste eigenaren. En uiteraard mag je ze, met vermelding, ook delen op social media of jouw website (zie algemene voorwaarden).

Let op! Ik maak enkel buiten foto’s. Stuur me gerust een berichtje als je wil overleggen over een geschikte locatie.

 

Vanaf €120

Afhankelijk van jouw specifieke wensen, het aantal pups en de locatie