fbpx

Puppypakket

Is er een puppy op komst? Wat ontzettend leuk! Wat een schattige puppy-oogjes hè? En die lieve kleine pootjes… Maar wat groeit hij hard, je kunt hem haast zien groeien! Hoe leuk is het om dan terug te kunnen kijken naar de foto’s van dat lieve kleine pupje.

Met dit puppypakket gaan we vanaf 9 weken tot aan zijn 1e verjaardag 3x op pad. Ze ontwikkelen zich zo hard dat je versteld zult staan van de groei als je de foto’s van de vorige fotosessie terugkijkt. Foto’s van pup tot puber ;-).

Als je pup nog erg jong is of als je daarna een puber met bananen in zijn oren hebt, is de focus meestal niet zo groot. We zorgen ervoor dat het te allen tijden leuk blijft voor jouw hond en daarom houden we de fotosessies kort met voldoende afwisseling tussendoor. Je pup hoeft echt nog geen commando’s te kennen voor een fotosessie.

We kiezen samen een locatie die prettig is voor de jonge pup (of onstuimige puber). Na de fotosessie ontvang je in een persoonlijke galerij de foto’s en kun je ze zelf uitkiezen.

Wat krijg je?

  • 3 fotosessies
  • Per fotosessie 3 digitale foto’s (extra foto’s bij bestellen kan voor €7,50 per foto of een voordeelpakket)
  • Een afdruk (10x15cm) van de 3 gekozen foto’s.

€185

De prijzen van de fotosessies zijn inclusief reiskosten tot een straal van 20 km van Ulft. Daarbuiten bedragen de kosten €0,40 per km.

Bijbestellen

Na een fotosessie staan alle foto’s klaar in een persoonlijke online galerij. Hier kun je eenvoudig foto’s uitkiezen. Kun je niet kiezen? Tegen onderstaande prijzen kun je extra foto’s uitzoeken!

 

1 digitale foto hoge resolutie €7,50
Voordeelpakket 5 digitale foto’s €32,50
Voordeelpakket 10 digitale foto’s €60,00